Werving & Selectie

De wereld van logistiek en supply chain is hectisch. De professionals die hierbij passen zijn analytisch, kunnen snel schakelen en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij geloven dat de juiste professional uw organisatie kan veranderen.

Hoe vind je de professional die zijn hoofd koel houdt, van aanpakken weet en de ambitie van jouw organisatie waar gaat maken?

Werving & Selectie

Wil je groeien als organisatie of heeft je team specifieke kennis nodig? Bij Coulant weten we hoe we de juiste professionals voor je kunnen vinden. Door onze kwalitatieve aanpak weet je zeker dat je de kandidaten krijgt die goed passen bij je behoefte en bedrijf, en dat allemaal binnen 6 weken!

Wat doen wij specifiek voor u?

Ontzorgen

Vooruitstrevende processen en kwaliteit te waarborgen

Het werven en selecteren van logistiek en supply chain professionals doen we ruim 30 jaar. Met onze opgebouwde kennis en ervaring bieden we de juiste kandidaten voor jouw organisatie. 100% van onze werving en selectie opdrachten worden naar tevredenheid ingevuld.

Kwaliteit

Deadlines van projecten halen

Kwaliteit in kandidaat en proces wordt gegarandeerd. Door intensieve screening van kandidaten. hiervoor gebruiken we Human Profiling, PPA en Talent Management Analyses. Zo weten we samen zeker dat jouw organisatie de juiste kandidaat binnen haalt. Gegarandeerd.

Snel wervingsproces

Vermijd een langdurig wervingsproces

Door ons uitgebreide netwerk, opgebouwd in de afgelopen 30 jaar kunnen we snel inspelen op de gewenste wervingsbehoeften van jouw organisatie. Binnen 6 weken hebben we samen de juiste kandidaat geselecteerd. Gegarandeerd.

Onze aanpak

Ons recruitment proces is een korte, maar intensieve samenwerking tussen jou als opdrachtgever ons als bemiddelaar. Dit zorgt ervoor dat we de juiste collega binnen 6 weken voor je kunnen vinden. De basis hiervan is een intensief intakegesprek, waarbij goed wordt doorgevraagd waar nu echt behoefte aan is. En ja, daar hebben we niet alleen de leidinggevende bij nodig, maar ook recruitment en HR. Dit kost wat tijd aan ‘de voorkant’ van de procedure, maar levert aan de achterkant de best passende kandidaten op. Regelmatig horen we zelfs dat de opdrachtgever moeite heeft om te kiezen uit de door ons voorgestelde kandidaten. Dat horen we graag!

Recent vervulde rollen

Wij helpen al 30 jaar opdrachtgevers met de werving & selectie van de perfecte logistieke professional. Dit kunnen wij ook voor uw bedrijf doen. Voorheen hebben we dit gedaan voor de volgende functies. Mocht uw openstaande functie hier niet tussen staan, neem dan contact op met ons.

Depot manager 

Warehouse manager 

Supply planner 

Site manager

Manager Operations control 

Logistiek engineer

Supervisor supply chain planning 

Operations manager 

Supply chain analyst

Manager logistiek en techniek 

Demand planner 

Manager planning en replenishment

Organisaties die je voorgingen

Veel bedrijven zijn je al voorgegaan. Zo kunt je hier de verhalen lezen van organisaties die je voorgingen.

Neem contact met ons op

Voornaam
Achternaam
E-mail
Type specialismeBericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Je kan mij bereiken door te bellen met 06-54350180, of een whatsapp te sturen. Iedere dag tussen 08.00 en 20.00 sta ik voor je klaar. Maar het kan zijn dat ik even een rondje hardlopen ben. Dat doe ik graag, dat houdt me in balans. Buiten zijn en sporten geeft mij de energie om weer uren vol energie de juiste oplossing voor je te vinden. Gegarandeerd.

Roel Verheijen

Plan een afspraak in met Roel van Coulant
Snel contact? Chat met ons.