Coulant: Logistiek en supply chain professionals voor jouw organisatie. Gegarandeerd & bewezen.

Op zoek naar supply chain of logistiek professionals op hbo- of wo-niveau? Dan ben je bij Coulant aan het juiste adres.

Want waarom zou je meerdere bureaus half laten zoeken als één bureau je volledige commitment geeft en voor jouw opdracht haar bureau echt leegmaakt. Aantoonbaar bewezen met een succesvolle aanpak voor executive search.

Iedereen zegt dat ze het kunnen. Wij laten het graag aan je zien. Daar staan we om bekend en daar kun je van op aan.

Succespercentage 100 %

Wij zetten onze ervaring en kennis in om je te helpen met wat jouw organisatie nodig heeft. We verdiepen ons al 30 jaar in de werving van professionals binnen de supply chain en logistiek. Resultaat? Een succespercentage van 100 %. Wat betekent dat voor jou? Als je ons een werving- en selectieopdracht toevertrouwd, dan heb je binnen 6 weken de gewenste logistiek professional. Gegarandeerd.

Ons geheim? Samen met jou de echte behoeftes boven tafel krijgen en daar een passend wervingsprofiel van de perfecte kandidaat van maken. Daarna halen wij met inzet van ons netwerk, onze focus op jouw organisatie en 30 jaar wervingservaring de beste kandidaten uit de markt. 

De perfecte match maken in de logistiek, dat is onze missie.

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren

Coulant heeft een helder proces met bewezen en gegarandeerd resultaat.

Inhuis halen van specifieke kennis

Passende kandidaten aantrekken

Die niet alleen de juiste competenties bezitten, maar ook passen binnen je team en organisatie zodat jouw organisatie snel weer stappen vooruit kan zetten.

Recruitment proces optimaliseren

Moeiteloos recruitment proces

Coulant ontzorgt door het werven van 3 geschikte kandidaten en creëert keuze voor onze opdrachtgevers.

Deadlines van projecten halen

Deadlines van projecten halen

Door de inzet van (interim) professional snel aan de slag zodat projecten on track blijven en organisatiedoelstellingen worden behaald.

Vermijd een langdurig wervingsproces

Vermijd een langdurig wervingsproces

De juiste professional. Interim binnen een week en werving en selectie binnen 6 weken tijd.

Vooruitstrevende processen en kwaliteit te waarborgen

Garantie voor verbetering

Met de inzet van een interim-professional kan je een stap vooruit zetten met verbeterprocessen en meetbare kwaliteitsstapen vooruit maken.

Goede kandidaten aantrekken

In huis halen van specifieke kennis

Denk aan interim-professionals voor bijvoorbeeld een WMS-implementatie, stappen maken richting mechanisatie of een cultuur verandering traject.

Neem contact met ons op

Voornaam
Achternaam
E-mail
Selectievak titelBericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Waarom Coulant?

Samenwerking

Je wil oprechte aandacht en begrepen worden door het bureau waar je voor kiest. Daar zorgt Coulant voor. Zowel bij de opdrachtgever als de geplaatste kandidaat. We zorgen voor de mensen die je nodig hebt en voor verbinding met jouw organisatie. Zo zorgen we samen voor een langetermijnrelatie.

Kwaliteit

Het plaatsen van logistiek en supplychain professionals doen we al ruim 30 jaar. Door deze kennis en ervaring bieden we geschikte kandidaten voor jouw organisatie. Onze consultants beschikken over veel ervaring in de arbeidsbemiddeling en nemen de juiste kennis van supplychain, logistiek en transport mee om kwaliteit te leveren die jouw organisatie nodig heeft.

Tools

Kwaliteit in kandidaat en proces wordt gegarandeerd. Door extensieve screening van kandidaten door middel van Human Profiling (kosteloos), PPA en Talent Management Analsyes. Zo weet je zeker dat je de kandidaat binnen haalt waar je logistieke team behoefte aan heeft.

Snelheid

Het extensieve netwerk van professionals borgt dat wij snel kwalitatief goede kandidaten plaatsen. Zo is onderbezetting nooit een probleem. Wij vullen 100 % van onze exclusieve werving en selectie opdrachten in. Het overgrote deel hiervan binnen 6 weken.

Bedrijven die we al geholpen hebben

Snel contact? Chat met ons.