Logistiek professionals met nét dat beetje meer

Op zoek naar logistiek professionals op hbo- of wo-niveau? Dan ben je bij Coulant aan het juiste adres. Met ruim 28 jaar ervaring in Werving, Selectie & Detachering met diepgaande kennis van het logistieke vakgebied begrijpen wij precies wat jij nodig hebt. Trefzeker vinden wij de juiste match die past bij de baan en jouw organisatie. 

Wij kennen de markt als geen ander en werken met een rijke pool aan talentvolle kandidaten die vaak jarenlang aan ons verbonden zijn. En met succes … klanten waarderen Coulant met een mooie 8,6!

Werving & Selectie

Talentvolle logistiek professionals zijn schaars. Goede kandidaten vinden voor een vacature is een vak apart. De juiste persoon met de juiste plek matchen is een kunst. Coulant beheerst deze kunst als geen ander. 

De kunst van de juiste vragen stellen, goed luisteren en vooruitkijken. En het lef hebben om keuzes te maken en helder te zijn over wat kan en wat niet kan. Eerlijk en transparant. Wij vinden jouw ideale nieuwe medewerker, zorgen dat hij snel ‘up and running’ is en begeleiden hem zelfs tot ver na de eerste werkdag. 

Wil je meer weten? Klik op de knop hieronder en ontdek de zes stappen hoe Coulant het vinden van de juiste kandidaten voor jou uitvoert en wie je al zijn voorgegaan.


(interim) Supply chain engineers

Snel je team verrijken? Groei? Direct behoefte aan meer kennis en een frisse blik? Er zijn allerlei redenen om op zoek te gaan naar een tijdelijke versterking van je team. Coulant heeft een pool van ervaren supply chain engineers en daarnaast een breed netwerk van interimmers die popelen om op basis van detachering bij jou aan de slag te gaan. Zo heb je direct meters maken. Zonder rompslomp. Want contracten, verloning, verzekering, verzuim, begeleiding en coaching? Dat nemen wij voor onze rekening. 

Nieuwsgierig wat Coulant voor jou kan betekenen? Klik op de knop hieronder en ontdek hoe Coulant in vier stappen de geschikte kandidaat voor je vindt. Met welke bedrijven wij al hebben samengewerkt en de functies die wij al hebben vervuld.

Tijdelijke inzet logistiek professionals

Wil jij specifieke kennis binnenhalen voor een tijdelijke project? Of heb jij iemand die met zwangerschapsverlof is, of langdurig ziek? Dan is het tijdelijk inzetten van een logistiek professional de ideale oplossing. Coulant vind voor jou de juiste professional door haar brede netwerk in te zetten die staan te springen om voor jou aan de slag te gaan. Ze zetten gelijk hun tanden in het werk. En zonder gedoe. Want contracten, verloning, verzekering, verzuim, begeleiding en coaching? Dat nemen wij voor onze rekening.

Nieuwsgierig wat Coulant voor jou kan betekenen. Klik op de knop hieronder en ontdek hoe Coulant in vier stappen de juiste kandidaat voor jou vindt. Met welke bedrijven wij al hebben samengewerkt en de functies die wij al hebben vervuld.

Onze aanpak

De perfecte match maken. Dat is onze missie. Tevreden opdrachtgevers én tevreden professionals; ook op de lange termijn. Goed werk leveren betekent dat wij onze kandidaten zorgvuldig selecteren, optimaal voorbereiden op de nieuwe baan en ook tijdens de eerste periode na de start intensief samen optrekken met een uniek onboardingprogramma.

Specialisaties

De consultants van Coulant zijn gespecialiseerd in meerdere branches, denk aan: logistiek dienstverleners, e-fulfillment, healthcare, food en reteail/non food.

Wil je meer weten over de branche specialisaties van Coulant en wat onze consultants voor jou kunnen betekenen. Klik dan op de knop en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag leren we jou en je organisatie beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bel ons direct (088-5000 700) of laat hier je gegevens achter. Tot snel!

Snel contact? App met Roel.