Logistiek professionals met nét dat beetje meer

Ben jij op zoek naar logistiek professionals op hbo- of wo-niveau? Dan ben je bij Coulant aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring in Werving, Selectie & Detachering met diepgaande kennis van het logistieke vakgebied begrijpen wij precies wat jij nodig hebt. Trefzeker vinden wij de juiste match die past bij de baan en jouw organisatie. 

Wij kennen de markt als geen ander en werken met een rijke pool aan talentvolle kandidaten die vaak jarenlang aan ons verbonden zijn. En met succes … klanten waarderen Coulant met een mooie 8,42!

Werving & Selectie

Talentvolle logistiek professionals zijn schaars. Goede kandidaten vinden voor een vacature is vak apart. De juiste persoon met de juiste plek matchen is een kunst. Coulant beheerst deze kunst als geen ander. 

De kunst van de juiste vragen stellen, goed luisteren en vooruitkijken. En het lef hebben om keuzes te maken en helder te zijn over wat kan en wat niet kan. Eerlijk en transparant. Wij vinden jouw ideale nieuwe medewerker, zorgen dat hij snel ‘up and running’ is en begeleiden hem zelfs tot ver na de eerste werkdag. 

Detachering van logistiek engineers

Snel je team verrijken? Groei? Direct behoefte aan meer kennis en een frisse blik? Er zijn allerlei redenen om op zoek te gaan naar een tijdelijke versterking van je team. Coulant heeft een pool van ervaren logistiek engineers die popelen om op basis van detachering bij jou aan de slag te gaan. Zo kun je direct meters maken. Zonder rompslomp. Want contracten, verloning, verzekering, verzuim, begeleiding en coaching? Dat nemen wij voor onze rekening. 

Onze aanpak

De perfecte match maken. Dat is onze missie. Tevreden opdrachtgevers én tevreden professionals; ook op de lange termijn. Goed werk leveren betekent dat wij onze kandidaten zorgvuldig selecteren, optimaal voorbereiden op de nieuwe baan en ook tijdens de eerste periode na de start intensief samen optrekken met een uniek onboardingprogramma.

Pieter van der Vorst – CB Fashion

“Voor deze uitdagende vacature deed Coulant een uitgebreide inventarisatie. Door hun kwalitatieve netwerk ging het balletje snel rollen. We hadden wederzijds meteen een positief gevoel.”
Lees verder

Bram Kerssen – Promen

“Ik zocht iemand die mij echt aanvult. Samen schetsten we het profiel en deden een grondig assessment. Coulant hield goed de vinger aan de pols.”
Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag leren we jou en je organisatie beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bel ons direct (088-5000 700) of laat hier je gegevens achter. Tot snel!

WhatsApp ons