Vacatures logistiek

Hieronder het actuele overzicht van de openstaande vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel onze afdeling logistiek op 088-5000 700

Interim – ZZP

Vul jij graag tijdelijke opdrachten in? Ben je ZZP-er? Of wil je gedetacheerd worden? Voor veel organisaties in Nederland kijken wij wekelijks uit naar freelance werkende logistiek professionals.

Teamlead Warehouse

Heb je ervaring in het leiden van een groep medewerkers binnen de logistiek in een sterk
veranderende omgeving? Kan jij continu procesverbeteringen doorvoeren en mensen
meenemen in deze transitie? En ben jij een echte doener met strategische capaciteiten? Lees dan snel
verder. Dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Logistiek Manager

Ben jij mensgericht? Heb je ervaring als leidinggevende in de logistiek? Denk jij ondernemend? Haal jij energie uit het opzetten en vormgeven van een e-commerce B2C-warehouse? En ben je in staat om vooruit te denken in ontwikkeling en structuur? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw volgende logistieke baan.

Wegens groei en verhuizing kijkt Coulant uit naar een Logistiek Manager voor een bekende kinderkleding webshop in de omgeving van Nijkerk.

Warehouse Teamlead

Heb je ervaring als leidinggevende in de logistiek? Voel je je zowel prettig op kantoor als op de werkvloer? Ben jij degene die medewerkers coacht, stuurt, begeleidt en aandacht geeft? Houdt je je staande binnen een veranderende omgeving? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Voor een landelijk distributiecentrum in Bleiswijk kijken wij uit naar een ervaren Logistiek Teamleider / Supervisor.

Supply Chain Coördinator

Heb jij ervaring binnen de supply chain? Kan jij goed plannen en organiseren? En ben jij hands on en een ster in het coördineren van logistieke activiteiten zodat goederen compleet en op tijd bij de klant komen? Lees dan snel verder, dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Voor een internationale handelsorganisatie op het gebied van biologische voedingsingrediënten in Amsterdam kijkt Coulant uit naar een Supply Chain Coördinator.

Consultant Executive Search

Matches maken op hoog niveau, klanten bezoeken en een professionele sparringpartner zijn, dáár wil jij meer van in jouw volgende baan. Kom werken als (senior) consultant Executive Search bij Coulant in Houten. Met jouw mensenkennis, communicatie skills en overtuigingskracht weet jij keer op keer op keer de juiste professional voor jouw klant te vinden. Je ontvangt een salaris vanaf €3.800,- tot €5.000,- (op basis van 40 uur), flexibel werken is mogelijk én je bent continu in contact met de top van het bedrijfsleven. liever 3,5 of 4 dagen werken? Dat kan ook bij ons. 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Accountmanager

Als accountmanager bij Coulant in Houten ben jij de commerciële kartrekker van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het generen van new business en het onderhouden en uitbouwen van ons klantenbestand door ze te overtuigen van de toegevoegde waarde die wij als Coulant kunnen bieden. Daarnaast zorg je voor een goede relatie met onze bestaande klanten en ben je altijd op de hoogte van hun behoeften en ontwikkelingen binnen de logistieke sector. Een baan waarin je veel op pad bent, en een belangrijke rol speelt in de loopbaan van professionals in de logistieke sector, want jij haalt de mooiste opdrachten binnen.

 

Snel contact? Chat met ons.