Vacatures logistiek

Hieronder het actuele overzicht van de openstaande vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel onze afdeling logistiek op 088-5000 700

Teamleider Logistiek

Wil jij werken binnen geautomatiseerde e-commerce logistiek? Heb je leidinggevende ervaring? Houd je overzicht, ook in drukke tijden? Weet je medewerkers te motiveren, sturen en begeleiden? Vind je het leuk om steeds beter te worden in je vak? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Voorraadbeheerder/ Supply planner

Heb jij ervaring met voorraadbeheer? Krijg jij energie van ABC-analyses en root analyses? Ben jij nauwkeurig, accuraat en zelfstandig en zie je het als een uitdaging om de voorraad zo optimaal mogelijk te houden? Lees dan snel verder want dit gaat dan waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Vestigingsmanager Utrecht

Ben jij maatschappelijk betrokken? Kan je werken in een commerciële omgeving? Wil je de beste service aan je klanten leveren? Ben je een stevige mensgerichte leidinggevende> En dat allemaal binnen een logistieke organisatie? Lees dan snel verder; dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Vestigingsmanager Zaandam

Ben jij maatschappelijk betrokken? Kan je werken in een commerciële omgeving? Wil je de beste service aan je klanten leveren? Ben je een stevige mensgerichte leidinggevende? En dat allemaal binnen een logistieke organisatie? Lees dan snel verder; dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Magazijnchef

Ben jij een ervaren Coördinator in het magazijn die zelf ook graag met de voeten in de klei staat? Voel jij je thuis in een dynamische, platte werkomgeving met veel ruimte voor vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Staat samenwerken, kwaliteit, positief handelen en de klant voor jou bovenaan? Lees dan snel verder, dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Voor een succesvolle en groeiende groothandel in bouw en techniek met meerdere filialen in de randstad kijkt Coulant uit naar een Supervisor in het magazijn.
 

Stagiaar Marketing

Jij gaat ons wereld beroemd maken! Als stagiair marketing communicatie ga je helpen met het uitbouwen van het merk Coulant. 
Naamsbekendheid uitbouwen betekend content creëren die onze doelgroep weet te raken. Nadenken  over de juiste conversie op onze website en LinkedIn en deze doorlopend aanscherpen. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team.

Teamleider Inkomende Goederen

Ben je leidinggevende in de logistiek? Heb en houdt jij overzicht op de uit te voeren werkzaamheden? Kan je plannen en adhoc schakelen? En ben je administratief en communicatief handig? Lees dan snel verder.. dit gaat over jouw nieuwe baan
 

Shiftmanager

Sta jij stevig in je schoenen en ben je communicatief vaardig over meerdere lagen (van medewerker tot directie)? Houd jij goed overzicht op het totale logistieke proces en kan/durf je impopulaire beslissingen te nemen om de logistieke operatie optimaal te laten verlopen? Lees dan snel verder, dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan. 

 

Recruitment Consultant

Ben jij een echte verbinder? Haal jij zowel energie uit (commercieel) klantcontact, als uit het vinden en binden van kandidaten? Dan is de rol van Recruitment Consultant bij Coulant wellicht dé rol voor jou!

Logistiek Supervisor

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

WhatsApp ons