Vacatures logistiek

Hieronder het actuele overzicht van de openstaande vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel onze afdeling logistiek op 088-5000 700

Consultant Executive search

Jij bent een doorgewinterde recruiter en je zoekt nu een commerciële uitdaging! Relaties bouwen, klanten bezoeken en een professionele sparringpartner zijn, dáár wil jij meer van in jouw volgende baan. Kom werken als senior consultant executive search bij Coulant in Houten. Met jouw onderhandel-, uitvraag- en hunt- skills weet jij keer op keer te scoren. Je ontvangt een salaris vanaf €3.800,- tot €5.000,- (op basis van 40 uur), flexibel werken is de norm bij ons én je bent continu in contact met de top van het bedrijfsleven.

Warehouse manager / Expeditie chef (vervuld)

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Manager Planning & Replenishment Warehouse

Ben jij zowel handson als analytisch ingesteld? Ben jij die sterke beslisser die prioriteiten op het juiste moment stelt? En vind jij het leuk om data om te zetten naar heldere inzichten? 

Process Controller Warehouse

Ben je analytisch sterk? Ben je communicatief vaardig? Heb je ervaring in process control? En ben je in staat om het proces en je collega’s steeds te blijven verbeteren? Lees dan snel verder.. voor onze opdrachtgever in de randstad kijken wij per direct uit naar 2 fulltime Process Controllers Warehouse.

Manager Bedrijfsbureau

Ben jij de Manager Bedrijfsbureau die het team van logistiek-administratief medewerkers naar een hoger niveau tilt? Ben jij iemand die op mensgerichte manier structuur aanbrengt, cultuur verandert en werkwijze verbetert? Krijg jij energie van het meenemen van collega’s in nieuwe processen? Lees dan snel verder! Dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Wegens groei van de organisatie zijn we voor een logistieke dienstverlener in de buurt van Rotterdam op zoek naar een ervaren Manager Bedrijfsbureau.

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Snel contact? App met Roel.