Vacatures logistiek

Hieronder het actuele overzicht van de openstaande vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel onze afdeling logistiek op 088-5000 700

Teamleider Transport Inbound (vervuld)

Wil jij werken voor een dynamisch, informeel en transparant bedrijf in Noord-Brabant? Krijg jij een kick van een strak gepland inbound transportproces van enorme hoeveelheden A merk kleding de uiteindelijk gebruikt worden in de mode-industrie?

Medewerker Procesverbetering

Ben je sterk in analyseren? Werk je pragmatisch? Heb je overtuigingskracht? En denk je procesmatig? Lees dan snel verder. Dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Analytisch Logistiek Teamleider (vervuld)

Houd jij overzicht op het warehouse-proces? Stuur, motiveer, coach en begeleid je graag medewerkers? Schakel je makkelijk tussen werkzaamheden en afdelingen? Denk je graag mee over verbeteringen in proces en werkmanieren? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.
 

Assistent Depotmanager (vervuld)

Draag je graag eindverantwoording? Denk je in processen? Ben je analytisch sterk? Spreek je de taal van de logistieke werkvloer? En heb je ervaring met koeriersdiensten? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Warehouse manager / Expeditie chef (vervuld)

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Supervisor Supply Chain Planning (Vervuld)

Ben jij een verbinder van afdelingen en teams? Denk je ondernemend en actief mee? Ben jij analytisch sterk? Ben je een leider en vind je het tof om operationeel mee te werken? Lees dan snel verder..

Douane Medewerker (medior/senior)

Werk je nauwkeurig? Ben je expert in douaneadministratie? Ben je op de hoogte van geldende wet- en regelgeving? Denk je graag mee in het verbeteren van processen? Lees dan snel door.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.
Voor een douane-warehouse van spare-parts in de automotive in Vianen kijken wij wegens groei en professionalisering uit naar een DOUANE MEDEWERKER (medior/senior).

Logistiek Supervisor

Heb je ervaring in het leiden van een groep medewerkers binnen de logistiek? Houd jij overzicht in je werk? Kijk je vooruit en denk je mee in oplossingen? Vind je het mooi om je medewerkers te coachen, sturen, motiveren en begeleiden? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw volgende baan.

Medewerker Stock Control

Werk jij nauwkeurig? Schakel je intern graag met verschillende afdelingen? En kijk jij altijd vooruit in je werk om (voorraad)problemen te voorkomen? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je volgende baan.

Wegens interne doorstroming kijken wij voor onze internationale opdrachtgever in Tilburg uit een MEDEWERKER STOCK CONTROL (m/v)

 

Supply Chain Specialist

Wil je graag een centrale rol spelen tussen leverancier, operationele inkoop en productteams om te zorgen voor afstemming in beschikbare capaciteit en prestaties bij verschillende leveranciers over de hele wereld? Lees dan verder…

Logistiek Supervisor

Hou jij graag overzicht op het logistieke proces? Ben je kritisch ingesteld en menselijk in de omgang? Ben je nieuwsgierig van aard en ambitieus gericht op de toekomst? En vind je het tof om bij één van de bekendste kledingwebshops van Nederland te werken? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.
 

Logistic Engineer

Ben je sterk in het maken van analyses maar kan je ook zelfstandig projecten uitvoeren? Vind je het een uitdaging om theorie en praktijk samen te laten komen en alles tastbaar te maken? Wellicht is dit dan je nieuwe job!

Wegens verregaande automatisering en herindeling van het warehouse kijken we voor onze opdrachtgever in Tilburg uit naar een Logistic Engineer.

Manager Logistiek en Techniek

Heb jij ervaring met het aansturen van een team van minimaal 15FTE? Sta je aan het begin van je carrière en ben je toe aan een volgende stap? Heb jij technisch inzicht en oog voor ontwikkeling? Lees dan snel verder want dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan. 

Teamleader Warehouse

Ben jij een ervaren leidinggevende in de logistiek? Voel je je zowel thuis in een kantoor als op de operationele werkvloer? Ben je goed in staat mensen te sturen, te coachen en te begeleiden? En houd jij je goed staande binnen een organisatie dat steeds succesvoller wordt en verandert? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je volgende baan.

Warehouse Supervisor

Sta jij als logistiek leidinggevende sterk in je schoenen? Ben je oplossingsgericht, verantwoordelijk en mensgericht? Denk je graag mee in procesverbetering? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe functie.

Transport Planning Support medewerker

Werk jij nauwkeurig? Ben je een kei in verschillende administratieve werkzaamheden? Spreek je de taal van chauffeurs en transport? Ben je cijfermatig sterk? En heb je oog voor detail? Lees dan snel verder.. wellicht gaat dit over je volgende baan.

Wegens verdere uitbreiding kijken we voor onze internationaal georiënteerde opdrachtgever in
Tilburg uit naar een TRANSPORT PLANNING SUPPORT MEDEWERKER (m/v)

Manager Operations Control

Zit analyseren en verbeteren in je bloed? Geef je graag leiding aan een team van professionals? Is opbouw van proces en uitbouw van operatie waar je je graag mee bezig houdt? Kan je snel beslissingen nemen in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om jouw nieuwe baan.

Marketing Communicatie stagiair

Jij gaat ons wereldberoemd maken! Als stagiair marketing communicatie ga je helpen met het uitbouwen van het merk Coulant. 
Naamsbekendheid uitbouwen betekend content creëren die onze doelgroep weet te raken. Nadenken over de juiste conversie op onze website en LinkedIn en deze doorlopend aanscherpen. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact en hecht team.
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Snel contact? App met Roel.