Vacatures logistiek

Hieronder het actuele overzicht van de openstaande vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel onze afdeling logistiek op 088-5000 700

Warehouse manager / Expeditie chef (vervuld)

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Teamleider Transport Inbound (vervuld)

Wil jij werken voor een dynamisch, informeel en transparant bedrijf in Noord-Brabant? Krijg jij een kick van een strak gepland inbound transportproces van enorme hoeveelheden A merk kleding de uiteindelijk gebruikt worden in de mode-industrie?

Supervisor Supply Chain Planning (Vervuld)

Ben jij een verbinder van afdelingen en teams? Denk je ondernemend en actief mee? Ben jij analytisch sterk? Ben je een leider en vind je het tof om operationeel mee te werken? Lees dan snel verder..

Logistic Engineer

Ben je sterk in het maken van analyses maar kan je ook zelfstandig projecten uitvoeren? Vind je het een uitdaging om theorie en praktijk samen te laten komen en alles tastbaar te maken? Wellicht is dit dan je nieuwe job!

Wegens verregaande automatisering en herindeling van het warehouse kijken we voor onze opdrachtgever in Tilburg uit naar een Logistic Engineer.

Marketing Communicatie stagiair

Jij gaat ons wereldberoemd maken! Als stagiair marketing communicatie ga je helpen met het uitbouwen van het merk Coulant. 
Naamsbekendheid uitbouwen betekend content creëren die onze doelgroep weet te raken. Nadenken over de juiste conversie op onze website en LinkedIn en deze doorlopend aanscherpen. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact en hecht team.
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Manager Operations

Ben jij een leider? Stuur, begeleid en coach je je medewerkers graag de goede kant op? Ben je menselijk en duidelijk in communicatie? En wil je bouwen aan een stevig en goed geolied werkend logistiek team? 

Wegens aanhoudende groei zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Manager Operations. 

Warehouse Supervisor

Heb je ervaring in het leiden van een groep medewerkers binnen de logistiek? Houd jij overzicht in je werk? Kijk je vooruit en denk je mee in oplossingen? Vind je het mooi om je medewerkers te coachen, sturen, motiveren en begeleiden? 
 

Teamleider Warehouse

Ben jij een ervaren leidinggevende in de logistiek? Voel je je zowel thuis in een kantoor als op de operationele werkvloer? Ben je goed in staat mensen te sturen, te coachen en te begeleiden? En houd jij je goed staande binnen een organisatie dat steeds succesvoller wordt en verandert? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je volgende baan.

Logistic Manager

Ben jij een leidinggevende in de logistiek? Haal jij energie uit het opzetten en uitbouwen van een logistieke afdeling of warehouse? Ben je stressbestendig, nauwkeurig en professioneel? Wil je werken in een internationale omgeving? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Voor een internationale toeleverancier van wereldwijd gelegen superjachten kijken we voor een nieuw op te zetten warehouse in Nederland (regio Rotterdam) uit naar een LOGISTIEK MANAGER

Interim Logistiek Leidinggevende

Houd jij overzicht op het warehouse-proces? Stuur, motiveer, coach en begeleid je graag
medewerkers? Schakel je makkelijk tussen werkzaamheden en afdelingen? Denk je graag mee over
verbeteringen in proces en werkmanieren? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je
nieuwe baan.

Analytisch Logistiek Teamleider (vervuld)

Houd jij overzicht op het warehouse-proces? Stuur, motiveer, coach en begeleid je graag medewerkers? Schakel je makkelijk tussen werkzaamheden en afdelingen? Denk je graag mee over verbeteringen in proces en werkmanieren? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.
 

Assistent Depotmanager (vervuld)

Draag je graag eindverantwoording? Denk je in processen? Ben je analytisch sterk? Spreek je de taal van de logistieke werkvloer? En heb je ervaring met koeriersdiensten? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Senior Demand Planner

Ben je cijfermatig sterk? Maak je makkelijk data-analyses? Denk je conceptueel? En ben je communicatief vaardig? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Demand Planner

Ben je analytisch sterk? Kan je werken onder druk? Word je niet afgeleid in een hectische werkomgeving? En kan je goed plannen? Lees dan verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.
 

Snel contact? App met Roel.