Vacatures logistiek

Hieronder het actuele overzicht van de openstaande vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel onze afdeling logistiek op 088-5000 700

Teamleider Logistiek

Wil jij werken binnen geautomatiseerde e-commerce logistiek? Heb je leidinggevende ervaring? Houd je overzicht, ook in drukke tijden? Weet je medewerkers te motiveren, sturen en begeleiden? Vind je het leuk om steeds beter te worden in je vak? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Vestigingsmanager Utrecht

Ben jij maatschappelijk betrokken? Kan je werken in een commerciële omgeving? Wil je de beste service aan je klanten leveren? En ben je toe aan de tweede of derde stap in je carrière?
 

Vestigingsmanager Zaandam

Ben jij maatschappelijk betrokken? Kan je werken in een commerciële omgeving? Wil je de beste service aan je klanten leveren? Ben je een stevige mensgerichte leidinggevende? En dat allemaal binnen een logistieke organisatie? Lees dan snel verder; dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Marketing Communicatie stage

Jij gaat ons wereldberoemd maken! Als stagiair marketing communicatie ga je helpen met het uitbouwen van het merk Coulant. 
Naamsbekendheid uitbouwen betekend content creëren die onze doelgroep weet te raken. Nadenken  over de juiste conversie op onze website en LinkedIn en deze doorlopend aanscherpen. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team.

Manager Techniek en Planning

Heb jij ervaring met het aansturen van een team? Sta je aan het begin van je carrière en ben je toe aan een volgende stap? Heb jij technisch inzicht en oog voor ontwikkeling? Lees dan snel verder want dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan. 

Assistent Depotmanager

Houdt jij overzicht in drukte? Ambieer jij een managementpositie in de logistiek? Kan jij medewerkers mobiliseren en verbeteren? Sta je graag aan het roer om processen aan te passen en met je team naar een betere prestatie te komen? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je volgende baan.

Manager Distributiecentrum

Ben jij die gedreven en betrokken (logistiek) Manager die er elke dag op toe ziet dat alle zorg - en welzijn producten daar terecht komen waar ze benodigd zijn? Bijvoorbeeld dat een van onze cliënten zijn rolstoel geleverd krijgt, zodat hij zolang mogelijk zelfstandig uit bed kan komen? Ben jij toe aan de derde stap in je carrière en beschik je over een afgeronde HBO opleiding?
 

Manager Service

Wij zijn op zoek naar een gedreven en betrokken professional die er als manager indirect voor zorgt dat zorg - en welzijn producten daar terecht komen waar ze nodig zijn. Bijvoorbeeld dat Paul zijn rolstoel geleverd krijgt. Zodat hij in een zorginstelling zolang mogelijk mobiel blijft.

Afdelingsmanager Werkplaats en Logistiek

Ben je toe aan die tweede stap in je carrière en zoek je een organisatie waar passie en hart voor de zaak nog hoog in het vaandel staan? Onze opdrachtgever is op zoek naar een persoon die het verschil kan maken. Ben jij eager, zelfstandig en heb je een echte ondernemersgeest? Lees dan verder.

Warehouse manager / Expeditie chef

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Assistent Depotmanager

Draag je graag eindverantwoording? Denk je in processen? Ben je analytisch sterk? Spreek je de taal van de logistieke werkvloer? En heb je ervaring met koeriersdiensten? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Sitemanager

Werk je zelfstandig en autonoom? Geef je graag leiding en sturing aan logistiek en overige afdelingen? Denk je in oplossingen en zorg je voor blije klanten en een kostenefficiënte operatie? Leesdan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Demand Planner

Ben je analytisch sterk? Kan je werken onder druk? Word je niet afgeleid in een hectische
werkomgeving? En kan je goed plannen? Lees dan verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe
baan.

Analytisch Logistiek Teamleider

Houd jij overzicht op het warehouse-proces? Stuur, motiveer, coach en begeleid je graag medewerkers? Schakel je makkelijk tussen werkzaamheden en afdelingen? Denk je graag mee over verbeteringen in proces en werkmanieren? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.
 

WhatsApp ons