Vacatures bij Coulant

Werken bij Coulant, daar krijg je energie van! Bekijk hieronder het actuele overzicht van de openstaande interne vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel ons op 088-5000 700.

Warehouse manager / Expeditie chef (vervuld)

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Manager Supply Chain Emballage

Ben jij analytisch ingesteld en goed met cijfers? Werk je nauwkeurig? Ervaren om je eigen team aan te sturen? En vind je het leuk om je “eigen winkel” binnen een grote organisatie te hebben? Lees dan snel door.. dit gaat waarschijnlijk om jouw nieuwe baan.

Voor een internationale logistieke organisatie in de Benelux kijken wij uit naar een MANAGER SUPPLY CHAIN EMBALLAGE.

Ketenregisseur Control Room (m/v)

Houd jij overzicht over complexe situaties? Weet jij oplossingen te bedenken om de operationele en logistieke flow door te laten gaan? Ben je besluitvaardig? En weet je aan de hand van data-gegevens te schakelen en gevolgen te overzien? 

Supervisor Supply Chain Planning (Vervuld)

Ben jij een verbinder van afdelingen en teams? Denk je ondernemend en actief mee? Ben jij analytisch sterk? Ben je een leider en vind je het tof om operationeel mee te werken? Lees dan snel verder..

Head of Operations

Heb jij ervaring als leidinggevende in de logistiek? Word jij blij van het efficiënt laten verlopen van de logistieke processen? Wij zijn op zoek naar een leidinggevende van wie zijn/haar hart sneller gaat kloppen in een dynamische omgeving. Ben jij een operationeel manager die echt impact maakt, lees dan verder.

Manager Resource Planning

Geef jij graag leiding aan chauffeurs en resource planners op kantoor? Wil je veilig werken, kwaliteit leveren efficiënt de dagelijkse operatie runnen en houd je het menselijke aspect altijd in de gaten? Stroomt er diesel door je aderen? Ben je toe aan een meewerkende, leidinggevende en verantwoordelijke baan? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe functie.

Marketing Communicatie stagiair

Jij gaat ons wereldberoemd maken! Als stagiair marketing communicatie ga je helpen met het uitbouwen van het merk Coulant. 
Naamsbekendheid uitbouwen betekend content creëren die onze doelgroep weet te raken. Nadenken over de juiste conversie op onze website en LinkedIn en deze doorlopend aanscherpen. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact en hecht team.
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Teamlead Warehouse

Ben jij een stevig logistiek leidinggevende met een sterke persoonlijkheid? Heb en houdt jij overzicht op werkzaamheden en je medewerkers? Ben jij een leider die in oplossingen denkt en mensen weet te bewegen? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Snel contact? App met Roel.