Vacatures bij Coulant

Werken bij Coulant, daar krijg je energie van! Bekijk hieronder het actuele overzicht van de openstaande interne vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel ons op 088-5000 700.

Interim – ZZP

Vul jij graag tijdelijke opdrachten in? Ben je ZZP-er? Of wil je gedetacheerd worden? Voor veel organisaties in Nederland kijken wij wekelijks uit naar freelance werkende logistiek professionals.

Supply Chain Coordinator met de ambitie om op termijn door te groeien

Heb jij ervaring binnen de supply chain en heb je ambitie? Kan jij goed plannen en organiseren? Heb jij ervaring in het leiden van projecten en ben jij communicatief vaardig? Lees dan snel verder, dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

 Voor een internationale handelsorganisatie op het gebied van biologische voedingsingrediënten in Amsterdam kijkt Coulant uit naar een Supply Chain Coördinator met de ambitie om op termijn door te groeien.

Teamleider Warehouse

Ben jij de mensgerichte coach van een logistiek team? Begeef jij je graag op de werkvloer tussen de collega’s? En neem jij je team graag mee in het ontwikkelen en optimaliseren van processen? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw volgende baan.

Voor een bekende distributeur van kantoorbenodigdheden in de omgeving van Utrecht kijkt Coulant uit naar een Teamleider Warehouse (lees teamleider plus!).

Teamlead DC Supply Planning

Ben jij een bouwer van nieuwe en bestaande teams? Voel je je als een vis in het water binnen de supply chain? Kan je processen vernieuwen en collega’s meenemen binnen verandering? Ben je in staat om hands-on te werken en tegelijk overzicht te houden? Schakel je makkelijk met interne stakeholders en externe klanten/leveranciers? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Teamlead Warehouse

Heb je ervaring in het leiden van een groep medewerkers binnen de logistiek in een sterk
veranderende omgeving? Kan jij continu procesverbeteringen doorvoeren en mensen
meenemen in deze transitie? En ben jij een echte doener met strategische capaciteiten? Lees dan snel
verder. Dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Supply Chain Planner

Werk je graag binnen supply chain? Kan je goed plannen en organiseren? Ben jij klantgericht en communicatief vaardig? Heb je cijfermatig inzicht? Lees dan snel verder, dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.
 
Voor een grote internationale logistiek dienstverlener in het midden van het land kijkt Coulant uit naar een Supply Chain Planner.

Consultant Executive Search

Matches maken op hoog niveau, klanten bezoeken en een professionele sparringpartner zijn, dáár wil jij meer van in jouw volgende baan. Kom werken als (senior) consultant Executive Search bij Coulant in Houten. Met jouw mensenkennis, communicatie skills en overtuigingskracht weet jij keer op keer op keer de juiste professional voor jouw klant te vinden. Je ontvangt een salaris vanaf €3.800,- tot €5.000,- (op basis van 40 uur), flexibel werken is mogelijk én je bent continu in contact met de top van het bedrijfsleven. liever 3,5 of 4 dagen werken? Dat kan ook bij ons. 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Accountmanager

Als accountmanager bij Coulant in Houten ben jij de commerciële kartrekker van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het generen van new business en het onderhouden en uitbouwen van ons klantenbestand door ze te overtuigen van de toegevoegde waarde die wij als Coulant kunnen bieden. Daarnaast zorg je voor een goede relatie met onze bestaande klanten en ben je altijd op de hoogte van hun behoeften en ontwikkelingen binnen de logistieke sector. Een baan waarin je veel op pad bent, en een belangrijke rol speelt in de loopbaan van professionals in de logistieke sector, want jij haalt de mooiste opdrachten binnen.

 

Snel contact? Chat met ons.