Vacatures bij Coulant

Werken bij Coulant, daar krijg je energie van! Bekijk hieronder het actuele overzicht van de openstaande interne vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel ons op 088-5000 700.

Supply Planning Manager EMEA

Al meer dan 45 jaar inspireert Interface mensen om prachtige vloeren te creëren met innovatieve, hoogwaardige producten in de segmenten Office, Hospitality en Onderwijs. Producten die stijlvol, praktisch én duurzaam zijn. En jij kan hieraan bijdragen!

Supply Coördinator

Als Supply Coördinator ben je verantwoordelijk voor de supply planning binnen Stichd. Op frequente basis communiceer je onze capaciteitsbehoefte aan de leveranciers. Op basis van die behoeften bespreek en los je samen met onze leveranciers te verwachten knelpunten op.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het zorgen voor de optimale voorraadniveaus voor alle voorraadlocaties (Tilburg, Mexico, Maleisië, China) en het creëren van een hoog serviceniveau richting onze salesforce en klanten.

Bij Stichd geloven we in hechte relaties met leveranciers. Een paar keer per jaar bezoek je een leverancier om de prestaties te bespreken en te werken aan een actieplan voor mogelijke verbeteringen om de productie soepel te laten verlopen / doorlooptijden te verkorten en de tijdige leveringen te vergroten.

Met jouw analytisch vermogen voorzie je de organisatie en leveranciers van de juiste inzichten en adviezen. Daarnaast identificeer en analyseer je mogelijke verbeteringen van supply chain-processen. Ook speel je een sleutelrol bij eventuele (leverings) uitdagingen die zich kunnen voordoen en werk je nauw samen met stakeholders aan oplossingen.

Binnen deze functie is er veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de kans om je eigen visie op complexe supply chain-kwesties te delen en te bespreken. Naast je proceskennis ben je ook in staat om oplossingen/veranderingen door te voeren en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) om interne en externe stakeholders te informeren en op elkaar af te stemmen.
 

Warehouse manager / Expeditie chef (vervuld)

Ben jij een stevige logistiek leidinggevende? Weet jij je  verschillende logistiek medewerkers op hun niveau aan te spreken en mee te krijgen? Ben je flexibel ingesteld? En wil je werken bij een A-merk van de Nederlandse foodbranche? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Consultant Executive search

Ben jij recruiter, recruitment consultant of headhunter en wil je doen waar je écht goed in bent? Coulant heeft plek voor twee consultants die graag werken voor corporates in logistiek, supply chain en transport. Toonaangevende rollen, topkandidaten en bekende klanten in de logistiek zoals Zeeman, PostNL, Nedcargo en velen meer.


 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

Supply Chain Manager

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarmee je op supply chain gebied het verschil kan maken in een organisatie? Ben je communicatief sterk en kun je op verschillende niveaus schakelen? 

In deze zeer afwisselende baan zorg jij voor een goede afstemming en samenwerking tussen voorraadbeheer, planning, inkoop, productie en transportleveranciers (linking pin) en ben je medeverantwoordelijk voor de verdere groei, ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Teamlead Warehouse

Ben jij een stevig logistiek leidinggevende met een sterke persoonlijkheid? Heb en houdt jij overzicht op werkzaamheden en je medewerkers? Ben jij een leider die in oplossingen denkt en mensen weet te bewegen? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Logistiek Manager ZZP

Ben je mensgericht ingesteld? Heb je ervaring als leidinggevende in de logistiek? Vind je het fijn medewerkers te coachen, begeleiden, sturen en mee te nemen naar een nieuwe realiteit? Denk je innovatief en wil je proces en operatie blijven veranderen of verbeteren? Ben je in staat om vooruit te denken in visie, strategie, ontwikkeling en structuur? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je volgende logistieke baan.
 

Senior Supervisor Productie en Logistiek.

Heb je ervaring in de food en of healthcare sector en ben je toe aan je tweede of derde stap in je carrière? Ben je hands on en kan jij in een productieomgeving leidinggeven aan 35 vrouwen? 

Manager Planning & Replenishment Warehouse

Ben jij zowel handson als analytisch ingesteld? Ben jij die sterke beslisser die prioriteiten op het juiste moment stelt? En vind jij het leuk om data om te zetten naar heldere inzichten? 

Logistic Business Development Analyst

Ben jij analytisch sterk? Heb je kennis of ervaring binnen een logistiek bedrijf? Ben je in staat zelfstandig te werken? Werk je graag aan projecten? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan.

Warehouse Supervisor Haaften

Heb je ervaring in het leiden van een groep medewerkers binnen de logistiek? Houd jij overzicht in je werk en planningen? Kijk je vooruit en denk je mee in oplossingen? Vind je het mooi om je medewerkers te coachen, sturen, motiveren en begeleiden? 4x ja? lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw volgende baan.

Manager Supply

Krijg jij energie van leidinggeven en coachen? Vind jij het leuk om data te analyseren, te plannen en forecasten? En denk je graag mee in procesverbeteringen? 
Voor Pipelife, een toonaangevende producent op het gebied van kunststof pijpleidingen in Enkhuizen, zoeken wij wegens succes en groei een Manager Supply.

Snel contact? App met Roel.