Vacatures bij Coulant

Werken bij Coulant, daar krijg je energie van! Bekijk hieronder het actuele overzicht van de openstaande interne vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel ons op 088-5000 700.

Strategisch Accountmanager

Heb jij ervaring in een commerciële buitenfunctie? Als Strategisch accountmanager werk je bij ons in het gespecialiseerde vakgebied Logistiek. Je belangrijkste taak is het bewerken van potentiële bedrijven en contactpersonen met als doel een langdurige samenwerking met Coulant. Je doet dit middels telefonische en online acquisitie en bezoekt frequent netwerkevents. Je bent een zelfstarter en vindt het fijn om zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel onze opdrachtgevers te bedienen. Je bent op strategisch vlak een gelijkwaardige gesprekspartner en begrijpt de business en de ontwikkelingen in markt. Je doel is uiteindelijk minimaal 8 afspraken per week. Dit gaat je zeker lukken, want je bent commercieel, eager en gedreven. Jij zorgt ervoor dat ons recruitment team met de mooiste opdrachten aan de slag kan. Met ervaring in onze branche; werving & selectie, detachering en/of logistiek heb je een streepje voor.

Senior recruitment consultant

Het team van Coulant groeit. Wil jij meegroeien met ons? Wij zijn op zoek naar een ervaren consultant die een bijdrage gaat leveren aan ons succes door hoog opgeleide logistieke professionals te koppelen aan de opdrachtgevers van Coulant. Ben jij ondernemend en mensgericht? Lees dan snel verder..
Als senior consultant ben je de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe (hoger opgeleide) logistieke medewerkers en logistieke professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Daarnaast kan het ook gaan om invulling van een vacature voor Coulant zelf. Je werkt nauw samen in een veelzijdig, professioneel en gezellig team in Houten en bent de hele dag in gesprek met opdrachtgevers en kandidaten. Zowel op locatie als op kantoor.

Transportmanager

Heb jij enkele jaren ervaring met het managen van 3PL spelers in de Nederlandse transportwereld? Ben jij ambitieus, proactief en kom je tot je recht in een snel veranderende, high performance werkomgeving? Lees dan snel verder, wellicht is dit dé baan voor jou!

Depot Manager

Ben jij de logistiek manager die alle zaken op rolletjes laat lopen? Ben jij zowel procesgericht, projectmatig als analytisch ingesteld? Vind je het daarnaast ook niet erg om af en toe in de operatie mee te helpen? Kan je de span-of-control van ongeveer 250 medewerkers aan? En heb je logistiek en leidinggevend DNA? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om je nieuwe baan als depotmanager in Breda.

Manager Distributiecentrum

Ben jij die gedreven en betrokken (logistiek) Manager die er elke dag op toe ziet dat alle zorg - en welzijn producten daar terecht
komen waar ze benodigd zijn? Bijvoorbeeld dat een van onze cliënten zijn rolstoel geleverd krijgt, zodat hij zolang
mogelijk zelfstandig uit bed kan komen? 

Procesmanager

Ben je ondernemend, analytisch sterk en krijg jij energie van het optimaliseren van processen? Dan ben jij de Procesmanager die wij zoeken!
 

WhatsApp ons