Vacatures bij Coulant

Werken bij Coulant, daar krijg je energie van! Bekijk hieronder het actuele overzicht van de openstaande interne vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel ons op 088-5000 700.

Transport Planner

Op zoek naar een functie met verantwoordelijkheid in een dynamische en complexe transportomgeving? Houd jij overzicht over een vloot aan containers en ben je ondernemend en commercieel? We zijn op zoek naar een transportplanner die de afdeling verder wil laten groeien. Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou!

Manager planning logistiek

Voor een mooie grote logistieke organisatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Teamleider planning logistiek. Ben je uniek, flexibel en geef je iedere dag dat stukje extra? 

Voorraadbeheerder/ Supply planner

Heb jij ervaring met voorraadbeheer? Krijg jij energie van ABC-analyses en root analyses? Ben jij nauwkeurig, accuraat en zelfstandig en zie je het als een uitdaging om de voorraad zo optimaal mogelijk te houden? Lees dan snel verder want dit gaat dan waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Senior recruitment consultant

Het team van Coulant groeit. Wil jij meegroeien met ons? Wij zijn op zoek naar een ervaren consultant die een bijdrage gaat leveren aan ons succes door hoog opgeleide logistieke professionals te koppelen aan de opdrachtgevers van Coulant. Ben jij ondernemend en mensgericht? Lees dan snel verder..
Als senior consultant ben je de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe (hoger opgeleide) logistieke medewerkers en logistieke professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Daarnaast kan het ook gaan om invulling van een vacature voor Coulant zelf. Je werkt nauw samen in een veelzijdig, professioneel en gezellig team in Houten en bent de hele dag in gesprek met opdrachtgevers en kandidaten. Zowel op locatie als op kantoor.

Distributie supervisor Woerden

Zit transport en distributie in je DNA? Houd je goed overzicht op uitvoering en lopende afspraken? Denk je innovatief? En draag je graag verantwoording voor een groep chauffeurs en het resultaat van bezorging? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Assistent teamleider logistiek Woerden

Is een gecombineerde functie tussen uitvoering en sturing de ideale mix? Kan je overzicht houden, organiseren en coördineren? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Teamleider Planning en Transport – Amsterdam

Heb jij ervaring met het aansturen van een team? Sta je stevig in je schoenen en beschik je over empathisch vermogen? Haal je energie uit het verder bouwen aan een team met uiteenlopende achtergronden en persoonlijkheden? Lees dan snel verder want dit gaat dan waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Teamleider service en planning

Heb jij ervaring met het aansturen van een team? Ben jij een echte mensenmens en iemand die goed op zijn/haar strepen kan staan? Heb jij technisch inzicht en oog voor ontwikkeling? Lees dan snel verder want dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan. 

Strategisch Accountmanager

Heb jij ervaring in een commerciële buitenfunctie? Als Strategisch accountmanager werk je bij ons in het gespecialiseerde vakgebied Logistiek. Je belangrijkste taak is het bewerken van potentiële bedrijven en contactpersonen met als doel een langdurige samenwerking met Coulant. Je doet dit middels telefonische en online acquisitie en bezoekt frequent netwerkevents. Je bent een zelfstarter en vindt het fijn om zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel onze opdrachtgevers te bedienen. Je bent op strategisch vlak een gelijkwaardige gesprekspartner en begrijpt de business en de ontwikkelingen in markt. Je doel is uiteindelijk minimaal 8 afspraken per week. Dit gaat je zeker lukken, want je bent commercieel, eager en gedreven. Jij zorgt ervoor dat ons recruitment team met de mooiste opdrachten aan de slag kan. Met ervaring in onze branche; werving & selectie, detachering en/of logistiek heb je een streepje voor.

Logistiek teamleider Woerden

Houd jij graag overzicht in een hectische omgeving? Ben jij een kei in organiseren en coördineren? Gaat je hart sneller kloppen van een logistieke omgeving? En ben je flexibel in werktijden? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk om jouw nieuwe baan.

WhatsApp ons