Vacatures bij Coulant

Werken bij Coulant, daar krijg je energie van! Bekijk hieronder het actuele overzicht van de openstaande interne vacatures. Zoek je iets anders? Informeer dan naar de mogelijkheden en bel ons op 088-5000 700.

Consultant Executive Search

Matches maken op hoog niveau, klanten bezoeken en een professionele sparringpartner zijn, dáár wil jij meer van in jouw volgende baan. Kom werken als (senior) consultant Executive Search bij Coulant in Houten. Met jouw mensenkennis, communicatie skills en overtuigingskracht weet jij keer op keer op keer de juiste professional voor jouw klant te vinden. Je ontvangt een salaris vanaf €3.800,- tot €5.000,- (op basis van 40 uur), flexibel werken is mogelijk én je bent continu in contact met de top van het bedrijfsleven. liever 3,5 of 4 dagen werken? Dat kan ook bij ons. 

Manager Planning & Replenishment Warehouse

Ben jij zowel handson als analytisch ingesteld? Ben jij die sterke beslisser die prioriteiten op het juiste moment stelt? En vind jij het leuk om data om te zetten naar heldere inzichten? 

HR & Recruitment stagiair

Jij gaat ons helpen de volgende stap te maken als werkgever voor logistieke professionals! 
Als stagiair HR & recruitment ga je helpen met het professionaliseren van onze HR & Recruitment processen.
Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken in compact hecht team. 
Startdatum medio augustus/september voor in elk geval 4 maanden. 

product data coördinator

Ben je cijfermatig sterk? Werk je nauwkeurig? Doe je graag verantwoordelijk werk? En ben je communicatief vaardig? Lees dan snel verder. Dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Voor op het hoofdkantoor van een grote retailketen in het midden van het land kijken wij uit naar een product information specialist.

Als product information specialist ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de artikeldata van de ongeveer 17.000 verschillende producten.

Accountmanager

Als accountmanager bij Coulant in Houten ben jij de commerciële kartrekker van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het generen van new business en het onderhouden en uitbouwen van ons klantenbestand door ze te overtuigen van de toegevoegde waarde die wij als Coulant kunnen bieden. Daarnaast zorg je voor een goede relatie met onze bestaande klanten en ben je altijd op de hoogte van hun behoeften en ontwikkelingen binnen de logistieke sector. Een baan waarin je veel op pad bent, en een belangrijke rol speelt in de loopbaan van professionals in de logistieke sector, want jij haalt de mooiste opdrachten binnen.

 

Teamleider Supply Chain Outbound

Krijg jij energie van een rol waarin je bepalend bent voor het optimaal bedienen van B2B- en B2Cklanten? Ben je analytisch sterk? Kan je mensen meenemen binnen een veranderende omgeving? En ben jij een echte doener met strategische capaciteiten? Lees dan verder. Dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Assistent Warehouse Manager

Heb je ervaring als leidinggevende in de logistiek? Ben je administratief sterk en werk je nauwkeurig? Houd je makkelijk zicht op planningen en deadlines? En ken je de verantwoordelijkheid om af en toe ook mee te werken in de loods? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Teamlead DC Supply Planning

Ben jij een bouwer van nieuwe en bestaande teams? Voel je je als een vis in het water binnen de supply chain? Kan je processen vernieuwen en collega’s meenemen binnen verandering? Ben je in staat om hands-on te werken en tegelijk overzicht te houden? Schakel je makkelijk met interne stakeholders en externe klanten/leveranciers? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over je nieuwe baan.

Supply Chain Planner

Werk je graag binnen supply chain? Kan je goed plannen en organiseren? Ben jij klantgericht en communicatief vaardig? Heb je cijfermatig inzicht? Lees dan snel verder, dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.
 
Voor een grote internationale logistiek dienstverlener in het midden van het land kijkt Coulant uit naar een Supply Chain Planner.
 

Manager Fulfilment EMEA

Ben jij resultaatgerichte peoplemanager die energie krijgt van mensen motiveren en activeren? Voel jij je als een vis in het water binnen supply chain? Schakel jij makkelijk met interne stakeholders en externe klanten? Lees dan snel verder.. dit gaat waarschijnlijk over jouw nieuwe baan.

Voor onze internationaal werkende opdrachtgever in het midden van het land kijken we uit naar een Manager Fulfilment EMEA.

Snel contact? App met Roel.