Tijdelijke inzet logistiek professionals

De tijdelijke inzet van logistieke professionals kan veel opleveren voor jouw organisatie.

Ben je op zoek naar een logistiek professional die nieuwe technieken kan implementeren? Zoals een warehouse manager die een nieuw wms systeem kan verwezenlijken. Of een demand planner die IoT oplossingen kan implementeren om de vraag naar grondstoffen en producten nauwkeuriger te tracken. 

En ook wanneer je een logistiek teamleider nodig hebt omdat deze binnen jouw team langdurig ziek of met zwangerschapsverlof is. Je voorkomt hiermee dat het team langdurig te veel hooi op zijn vork neemt en burned-out raakt.

Hoe vind je een logistiek professional met de juiste kennis, die op tijdelijke basis wilt werken, en direct inzetbaar is?

Hoe Coulant in 1,5 week de juiste persoon voor je vindt in vier simpele stappen

1. Focus op de klant

Tijdens het eerste gesprek definiëren we de kern van de opdracht. Wat is er aan de hand binnen de organisatie? Wanneer spreken we over een succesvolle oplossing? En welke kennis, kunde en ervaring is er nodig?

2. Uitgebreid netwerk

Op basis van de opdrachtdefinitie worden de juiste kandidaten gevonden vanuit het netwerk van Coulant. We kijken niet alleen naar kennis kunde en ervaring maar vanzelfsprekend ook naar inzetbaarheid en een cultuurmatch.

3. Sollicitatie gesprekken

De kandidaten worden voorgesteld en inhoudelijk besproken en gaan aansluitend op gesprek.

4. Akkoord

Bij een de juiste match met de logistiek professional  kan deze op korte termijn  aan de slag.

De kwaliteitsgaranties van Coulant

Kwaliteit gaat bij ons voor alles. En wij weten dat ieder project weer anders is. Daarom bieden wij maatwerk aan. Zodat de perfecte match wordt gevonden voor jouw specifieke business case. 

Wat mag u verwachten: 

– Ingewerkt in 2 tot 3 dagen
– Weinig aansturing nodig
– HBO of WO opgeleid
– Vind snel een plek binnen het team
– Niet goed, geen factuur garantie*

*Mocht u meer willen weten over onze garanties? neem dan contact op.

Hoe Coulant jou kan helpen

“Coulant doet één ding goed. Het vinden van de logistiek professional die direct inzetbaar is met de juiste specifieke kennis”.

Als specialist met 28 jaar ervaring, weten wij de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en mee te denken in oplossingen.  Eerlijk en transparant. Zo is snel inzichtelijk welke kennis, kunde en ervaring echt belangrijk is om succesvol te zijn voor jouw organisatie. 

Zo weten wij dan in ons netwerk snel de ervaren logistiek professional te vinden die in korte tijd waarde toevoegt aan jouw organisatie.  

Deze functies hebben wij al bemiddeld:

Zoek je een professional voor een andere functie? Neem contact op.

Depot manager

Warehouse manager

Supply planner

Site manager

Manager operations control

Teamleider transport inbound

Logistiek engineer

Supervisor supply chain planning

Operations manager

Supply chain analyst

Manager logistiek en techniek

Demand planner

Analystisch logistiek teamleider

Onze specialisaties

Coulant is specialist in logistiek professionals. Daarnaast is iedere consultant binnen een of meerdere van de volgende branches marktexpert is:

  • E fulfillement,
  • Healtcare
  • Food,
  • Retail,
  • Logistiek dienstverleners

Nieuwsgierig naar onze specialisaties? Klik hier.

Wie gingen u al voor:

Onze Coulant professionals werken al bij onderstaande opdrachtgevers en dragen daar dagelijks bij aan het verbeteren van supply chain & logistiek processen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Graag leren we jou en je organisatie beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bel ons direct (088-5000 700) of laat hieronder je gegevens achter. Tot snel!

Snel contact? Chat met ons.