Tijdelijke inzet logistiek engineers

Het onderzoeken, ontwerpen en implementeren van logistieke processen vraagt om gespecialiseerde kennis. Of het nou gaat om automatisering, robotisering of het optimaliseren van het bevoorradingsproces. 

Als je een project hebt, van korte of lange duur, waar specifieke kennis voor nodig is, is het tijdelijk inzetten van een supply chain engineer slim. Zij zorgen vanaf dag één voor meerwaarde door hun kennis, kunde en ervaring in te zetten voor jouw specifieke business case.

Hoe Coulant in 1,5 week de juiste persoon voor u kan vinden in vier simpele stappen

1. Focus op de klant

Tijdens het eerste gesprek definiëren we de kern van de opdracht. Wat is er aan de hand binnen de organisatie? Wanneer spreken we over een succesvolle oplossing? En welke kennis, kunde en ervaring is er nodig?

2. Uitgebreid netwerk

Op basis van de opdrachtdefinitie worden de juiste kandidaten gevonden vanuit het netwerk van Coulant. We kijken niet alleen naar kennis kunde en ervaring maar vanzelfsprekend ook naar inzetbaarheid en een cultuurmatch. 

3. Sollicitatiegesprekken

De kandidaten worden voorgesteld en inhoudelijk besproken en gaan aansluitend op gesprek. 

4. Akkoord

Bij een juiste match met de logistiek professional kan deze op korte termijn aan de slag.

De kwaliteitsgarantie van Coulant

Kwaliteit gaat bij ons voor alles. En wij weten dat ieder project weer anders is. Daarom bieden wij maatwerk aan. Zodat de perfecte match wordt gevonden voor jouw specifieke business case. 

Wat mag u verwachten:

– Ingewerkt in 2 tot 3 dagen
– Weinig aansturing nodig
– HBO of WO opgeleid
– Vind snel een plek binnen het team
– Niet goed, geen factuur garantie*

Mocht u meer willen weten over onze garanties? Neem dan contact op.

Hoe kan Coulant jou helpen

“Coulant doet een ding goed, het matchen van de juiste supply chain engineer voor jouw specifieke business case”. 

Als specialist met 28 jaar ervaring, weten wij de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en mee te denken in oplossingen. Eerlijk en transparant zo is snel inzichtelijk , welke kennis, kunde en ervaring echt belangrijk is om succesvol te zijn voor jouw organisatie. Zo weten wij snel een supply chain engineer te vinden die past bij jouw specifieke business case.

Onze specialisaties

Coulant is specialist in logistiek professionals. Daarnaast is iedere consultant binnen een of meerdere van de volgende branches marktexpert:

  • E fulfillement,
  • Healtcare
  • Food,
  • Retail,
  • Logistiek dienstverleners

Meer weten wat wij voor je kunnen betekenen in deze branches? Klik hier en kom er achter.

Wie gingen je al voor

Onze Coulant professionals werken al bij onderstaande opdrachtgevers en dragen daar dagelijks bij aan het verbeteren van supply chain & logistiek processen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Graag leren we jou en je organisatie beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Bel ons direct (088-5000 700) of laat hieronder je gegevens achter. Tot snel!

Snel contact? App met Roel.