Professionele tools voor matching op maat

Elke kandidaat is uniek en elke functie heeft zijn eigen eisen en voorkeuren. daarom is onze selectieprocedure altijd maatwerk. Hierbij maken wij gebruik van innovatieve en effectieve technieken.

Human Profiling

Deze unieke interview- en gesprekstechniek geeft een driedimensionaal beeld van de professional en zijn diepere intenties. Hierdoor kunnen wij met grote betrouwbaarheid voorspellen of een professional geschikt is voor een specifieke functie. Alle medewerkers van Coulant zijn CIS-gecertificeerd in Human Profiling.

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Een PPA biedt diepgaand inzicht in het werkgedrag van professionals. Wij maken een profiel met informatie over de sterktes en zwaktes, communicatiestijl, bijdrage tot de organisatie, drijfveren, basisangsten en gedrag onder druk. Zo weten wij waar de krachten en beperkingen liggen en wat de ontwikkelpunten zijn.

Functiegerelateerde tests

Hieronder verstaan we intelligentie-, vaardigheids- en competentietests. Afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever en het persoonlijke profiel van de professional, maken wij een inschatting welke aspecten doorslaggevend zijn voor een succesvolle match en waar ontwikkelingspunten liggen.

Netwerkonderzoek

Om een goede, betrouwbare indruk te krijgen van onze kandidaten, doen wij een uitgebreid onderzoek naar hun netwerk en de loopbaanhistorie. Wat zeggen vorige werkgevers? Wat zijn krachten en aandachtspunten? Hoe is betrokkene als collega? Waar krijgt hij energie van? Welke resultaten heeft hij behaald? 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag leren we jou en je organisatie beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bel ons direct (088-5000 700) of laat hier je gegevens achter. Tot snel!

Snel contact? Chat met ons.