Welkom bij Coulant

Coulant is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in Werving, Selectie, Detachering en de inzet van interim-professionals binnen de supply chain, logistiek en transport. Een hecht team dat zich al decennia inzet met maar één doel: langdurige relaties met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers.

Ons geheim? Wij combineren gedegen kennis van de markt met persoonlijke aandacht.

Succesvol

Elkaar intensief leren kennen, eerlijk zijn en op elkaar kunnen bouwen. Een bewezen aanpak: we verheugen ons op een rijke pool aan talentvolle professionals die vaak jarenlang aan ons verbonden zijn. Ons netwerk aan opdrachtgevers is bestendig, groeit hard en ons klanttevredenheidscijfer is een mooie 8,42!

Deskundig

De juiste persoon met de juiste plek matchen is een kunst. Coulant beheerst deze kunst als geen ander. De kunst van weten wat je doet en hoe je dat aanpakt. Goed luisteren, vooruitkijken en het lef hebben om ‘nee’ te zeggen. Eerlijk en transparant. En dat werpt zijn vruchten af. Want wie werkt met plezier, is loyaler en presteert beter. En daar worden alle partijen beter van.

Resultaatgericht

De juiste persoon op de juiste plaats. Dat begint met professionele matching. Precies weten welke functie het best past bij welke professional. Maar daar blijft het niet bij. Coulant gaat verder. Een plaatsing is immers pas succesvol als de nieuwe aanwinst snel ‘up and running’ is en zich volop ontwikkelt. 

Betrokken

Om dat te ondersteunen doen wij veel. Zo schetsen wij nog vóór de eerste werkdag een deskundig Onboarding Rapport. Dit is een uitgebreid rapport waarin wij het leer- en werkgedrag en de voorkeuren van de professional in kaart brengen. Dit zorgt voor een vliegende start en geeft handvatten om inwerktraject en ontwikkeling optimaal in te richten. 

Ook na de start blijft Coulant betrokken, in de vorm van structurele begeleiding, coaching en training. Want wie goed op zijn plek zit, komt beter tot zijn recht, is loyaler en presteert beter. En daar plukken we allemaal de vruchten van.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat Coulant voor jou kan betekenen? Wij verkennen graag met jou de mogelijkheden. Bel naar 088 5000 700 of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij je terug!

Snel contact? Chat met ons.