Onze aanpak

Om de perfecte match te maken screenen wij kandidaten op kennis en vaardigheden, maar ook op motivatie, potentie en drijfveren. Hiervoor maken wij gebruik van professionele tools zoals Human Profiling, PPA (Persoonlijke Profiel Analyse), psychologische tests, functiegerelateerde kennis- en vaardigheden tests e.d.

Uniek onboardingprogramma

Maar het succes van een kandidaat gaat verder dan een goede selectie. Vandaar dat Coulant een uniek programma in de dienstverlening integreert. Van elke professional maken wij voorafgaand aan de eerste werkdag een Onboarding Rapport dat we uitgebreid bespreken met professional en direct leidinggevende. Dit rapport biedt praktische inzichten in de leer- en werkgewoontes van de nieuwe aanwinst. Een eye-opener voor alle betrokkenen! Het biedt handvatten die het inwerken versnellen, het afbreukrisico verkleinen en zorgen voor een vliegende start in de cruciale eerste maanden van een nieuwe baan.

Ook na de plaatsing blijven wij betrokken. Hierdoor voelt de medewerker zich snel thuis en vindt hij gemakkelijk zijn weg. Wij plannen structureel follow-up gesprekken met direct leidinggevende en professional. Hierin evalueren we hoe de nieuwe medewerker zich ontwikkelt en zijn weg vindt in de organisatie. Professionals kunnen op ons rekenen voor persoonlijke begeleiding, coaching en training. Want wie goed op zijn plek zit, komt beter tot zijn recht, is loyaler en presteert beter. En daar plukken we allemaal de vruchten van.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag leren we jou en je organisatie beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bel ons direct (088-5000 700) of laat hier je gegevens achter. Tot snel!

WhatsApp ons