Monique Caris en Alex te Baerts – Unisign

Wij kenden Coulant al een tijdje en hadden in die jaren regelmatig contact met Stef van Rijt. Omdat Coulant gespecialiseerd is in hbo en wo personeel op het gebied van sales en logistiek, hebben wij contact met Stef opgenomen toen er bij Unisign een vacature ontstond voor een Area Sales Manager. Wij zijn eerst enige maanden zelf met de vacature aan de slag gegaan, maar kregen deze niet zelf vervuld. Er is vervolgens afgesproken dat Coulant exclusief voor ons op zoek mocht naar een nieuwe collega.

“Tijdens het bespreken van de vacature werd er goed geluisterd.”

Stef dacht goed met ons mee en ons eisen- en wensenpakket werd vertaald naar een mooie vacaturetekst en uiteindelijk naar passende kandidaten. Er werd duidelijk gecommuniceerd over mogelijkheden en tarieven. Gedurende de periode dat Coulant op zoek was naar kandidaten, werden wij regelmatig op de hoogte gehouden van de gang van zaken en werd een en ander goed met ons afgestemd.

Het prettige van de samenwerking met Coulant is dat ze heel gedegen te werk gaan. Er werd een diepgaand vooronderzoek gedaan door diverse gesprekken bij ons op kantoor te voeren om de sfeer bij Unisign te proeven. Gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en – nadat wij de ideale kandidaat via Coulant hadden gevonden – was er ruime “nazorg” en bleven wij contact houden. Wij gaan graag vaker met Coulant in zee voor hbo en wo vacatures in de logistiek en sales en kunnen dit ook andere bedrijven van harte aanbevelen.

Coulant, sterk in Sales en Logistiek

Wij kunnen ook uw organisatie helpen aan een ervaren HBO- of WO-professional. Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie over de werkwijze van Coulant.

Snel contact? Chat met ons.