Lonneke Wilbrink

Lonneke Wilbrink was toe aan een nieuwe stap in haar sales carrière, maar had geen tijd om actief op zoek te gaan naar een andere baan. Ze schreef zich in bij Coulant en daar heeft ze geen moment spijt van gehad.

“Coulant heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik heb een geweldige baan bij een werkgever, die precies bij mij past. Na vijf jaar dienstverband bij mijn vorige werkgever, was het tijd om verder te kijken. Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging, maar had geen zin in alle rompslomp eromheen. De perfecte baan vinden, dat kost tijd en energie en mijn vrije tijd besteed ik liever aan mijn gezin. Dus schreef ik mij in bij Coulant. Zij zijn gespecialiseerd in commerciële functies en hebben een brede portefeuille met interessante opdrachtgevers. Ik dacht: “als iemand de perfecte baan voor mij kan vinden, zijn zij het wel.”

“Een gouden match. Al na vier maanden maakte ik mijn eerste promotie.
En belangrijker: ik heb het hier enorm naar mijn zin!”

De intake bij Coulant gaat veel grondiger dan ik gewend ben bij andere bureaus. Coulant gaat voor de op maat gemaakte match. Ze nemen ruim de tijd om je echt te leren kennen. Wie ben je, wat heb je in je mars, waar zitten je ontwikkelingspunten, waar ben je naar op zoek, wat vind je belangrijk in een baan en wat verwacht je van een werkgever. Natuurlijk kijken ze ook naar praktische zaken als niveau, opleiding en werkervaring, maar veel belangrijker vinden ze wie je bent als mens en hoe je in het leven staat. Met deze informatie gaan ze heel gericht op zoek naar die ene perfecte match.

Eenmaal ingeschreven, raakte alles in een stroomversnelling. Op basis van mijn profiel stelde Laura Hamans, mijn consultant bij Coulant, mij voor aan een aantal relaties. Tot mijn verrassing was ik direct in de race voor een hele mooie functie, vlakbij huis en met een goed salarispakket. Uiteindelijk ben ik het niet geworden, maar ik behoorde wel tot de laatste twee kandidaten.

“ Coulant gaat voor de op maat gemaakte match.”

De vacature van sales support had ik zelf ook al gezien, maar het was een baan voor 40 uur. Een harde eis, terwijl voor mij 36 uur de absolute max is. Coulant wist de opdrachtgever ervan te overtuigen, dat ze met mij een perfecte match zouden hebben. Met mijn kwaliteiten zou ik die paar uurtjes meer dan goedmaken. Dat overtuigde de opdrachtgever. Ik zit hier enorm op mijn plek. Het is een geweldig bedrijf met hart voor hun medewerkers. Ze verwachten veel van je, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Groeimogelijkheden, vrijheid, vertrouwen en uitdagingen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en alles gaat boven verwachting. Na vier maanden kreeg ik al een promotie aangeboden en werd ik teamleider van de afdeling sales support. Ik ben nu negen maanden in dienst en verwacht dat verdere opstappen qua persoonlijke ontwikkeling en functie zeer zeker mogelijk zijn. Ik krijg volop kansen; het is aan mij om die te grijpen.

“ Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Een paar mensen uit mijn netwerk
zijn ook overgestapt naar Coulant.”

Werken via Coulant voelt als samenwerken. Het gaat verder dan bemiddelen en plaatsen. Ze besteden veel tijd aan het voortraject, investeren in begeleiding en terugkoppeling en houden altijd een vinger aan de pols. Zo weet je als medewerker en als opdrachtgever altijd waar je aan toe bent.

Tijdens de zoektocht liep ik regelmatig even binnen bij de vestiging. De medewerkers kennen me persoonlijk. Ze staan altijd voor me klaar en zijn attent en oprecht belangstellend.  In het begin was het contact uiteraard zeer intensief, maar ook nu spreken we elkaar nog regelmatig. Mijn enthousiasme voor Coulant en hun werkwijze werkt zo aanstekelijk, dat een aantal mensen uit mijn netwerk ook naar Coulant zijn gestapt.

Coulant, sterk in Sales en Logistiek

Wij kunnen jou ook helpen aan een volgende stap in jouw carrière. Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over de werkwijze van Coulant. Of kijk direct of we passende functies open hebben staan op onze vacaturepagina.

Snel contact? Chat met ons.