Jan Parijs – Hoofd Magazijn

Jan Parijs – Hoofd Magazijn

Onlangs is Jan gestart als Hoofd Magazijn bij Deli Home. Deli Home is een multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen van bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Zij zijn actief in de B2B-markt met klanten als grootschalige retailers in DHZ, bouwmaterialen groothandels, aannemers, timmerfabrieken, woningbouwcorporaties, woninginrichters en online retailers. Jan neemt ons mee in hoe de eerste periode is bevallen en welke stappen hij inmiddels al heeft gemaakt.

Het eerste contact

“Toen mijn baan bij Hudson’s Bay stopte was ik op zoek naar een nieuwe baan. Via een vacature op jullie website kwam ik bij Coulant uit. Ik heb toen een persoonlijk kennismakingsgesprek gehad met Aernout (red. van der Schaaf). Dat was een leuk gesprek, maar best pittig. Hij ging echt dieper op de vragen in om zo veel mogelijk informatie naar boven te halen en dat is hem goed gelukt. Hierdoor ga je ook op een andere manier nadenken over je kwaliteiten en waar je precies naar op zoek bent in je baan.

Uiteindelijk heb ik destijds viavia een baan gevonden en een jaar later zocht Coulant weer contact met mij. Ik zat toen veel op kantoor en miste een beetje de dynamiek van de werkvloer, toen jullie mij benaderden voor de functie van Hoofd Magazijn bij Deli Home. Door de manier waarop jullie die functie en de bedrijfscultuur van Deli Home overbrachten, werd ik enthousiast om er meer over te weten te komen. Tijdens beide sollicitatiegesprekken was er direct een wederzijdse klik.”

“Inmiddels heb ik de eerste 6 weken bij Deli Home achter de rug en het bevalt uitstekend!”

Jan Parijs in het magazijn van Deli Home

6 weken verder

“Inmiddels heb ik de eerste 6 weken bij Deli Home achter de rug en het bevalt uitstekend. Er heerst een hele gemoedelijke sfeer en iedereen is bereid je te helpen, dat is heel fijn. Vanuit het verleden ben ik het gewend om in het diepe gegooid te worden, het inwerken hier ging geleidelijker dan bij vorige werkgevers. Nu word ik meer ondersteund vanuit mijn leidinggevende en collega’s. Ik probeer alles zelf op te lossen, maar het is belangrijk om een back up te hebben indien nodig.

In de eerste 3 weken ben ik gestart op een kleinere hal. Samen met de reachtruckchauffeur heb ik een plan gemaakt voor een goed systeem van werken. Ik heb de routing van de picklocaties aangepast en een vast team neergezet. Deze locatie draait nu helemaal zelfstandig. Sinds deze week ben ik op een nieuwe hal gestart. Ik ben hier verantwoordelijk voor een team van 30 man, samen met de teamleider en meewerkend voorman. Daarnaast ga ik me focussen op het efficiënter en veiliger maken van deze locatie. Veiligheid is erg belangrijk binnen Deli Home, doordat we met grote en zware artikelen werken zoals langhout en laminaat. Daarnaast zal ik ook hier de routing scherper maken, zodat het werk sneller gaat.”

“Het persoonlijke contact en de mate van betrokkenheid van Coulant heb ik als zeer prettig ervaren.”

Uitdagend en informeel

“Werken binnen Deli Home is erg interessant door de uitdaging van de verschillende hallen en clusters. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden binnen de organisatie. Het duurde wel even een paar weken om hier wegwijs in te worden, maar het begint nu allemaal op zijn plek te vallen. Er heerst een prettige, informele werksfeer. Je kunt alles bespreekbaar maken, of het nou tegen een collega of tegen een directeur is. De mensen zijn hier heel close met elkaar. Er werken veel mensen al meer dan 30 of 40 jaar, dat zegt ook echt wat over de bedrijfscultuur en de goede sfeer.”

“Ik hoop tot aan mijn pensioen bij Deli Home te kunnen blijven werken.”

Tekst loopt door onder de afbeelding

Jan Parijs voor het pand van Deli Home

Coulant, betrokken, persoonlijk en bereikbaar

“De samenwerking met Coulant heb ik als heel prettig ervaren. Het persoonlijk contact en de mate van betrokkenheid is erg fijn. Jullie zijn goed bereikbaar en staan altijd klaar. Het beeld dat Coulant aan de voorkant heeft geschetst van het bedrijf en de rol klopt helemaal. Ik hoop dan ook tot aan mijn pensioen bij Deli Home te kunnen blijven werken.”

Coulant, logistieke professionals

Ben jij nieuwsgierig wat Coulant voor jou kan betekenen in het vinden van een nieuwe baan in de logistiek en of we jouw carrière ook in een stroomversnelling kunnen helpen? Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over de werkwijze van Coulant, onze specialisaties, of kijk direct of we passende functies open hebben staan op onze vacaturepagina.

Snel contact? Chat met ons.