Coronavirus | Welke maatregelen neemt Coulant?

Coronavirus | Welke maatregelen neemt Coulant?

Het Corona Virus (COVID-19) is nog steeds onder ons en Coulant volgt de richtlijnen van overheid en RIVM.

Momenteel werken de medewerkers van Coulant een groot deel van de week vanuit huis. Op de dagen dat er wel op kantoor gewerkt wordt, houden wij rekening met een maximale aanwezigheid, waarbij elke medewerker plaats kan nemen aan een eigen blok. Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en hebben extra focus op hygiëne (gebruik papieren handdoekjes, vaker reinigen kantoorruimtes, goed ventileren etc.).

Afspraken op kantoor zullen alleen plaatsvinden op het moment dat beide gesprekspartners zich daar prettig bij voelen en verklaren geen gezondheidsklachten te ervaren. Uiteraard worden ook hierbij de RIVM maatregelen in acht gehouden en borgen wij de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden en ruimtes goed te ventileren. Op het moment dat de voorkeur uitgaat naar een kennismaking middels videobellen, is dit uiteraard nog steeds mogelijk. Ook voor gesprekken bij de opdrachtgever op locatie staan wij open, als daar de RIVM maatregelen in acht worden genomen.

Uiteraard gaan onze werkzaamheden gewoon door en zijn wij bereikbaar voor vragen over bovenstaande en lopende of nieuwe procedures.

Vragen? Onze Sales en Consultants zijn allemaal aan het werk en staan je graag te woord! Je kunt onze consultants bereiken via hun rechtstreekse nummers en mailadressen, hier je gegevens achterlaten of ons bellen op 088-5000700 .

Wij hopen je snel weer te kunnen ontmoeten!

Groet,
Team Coulant

Snel contact? Chat met ons.