Nieuws

Werken in de logistiek betekent elke dag nieuwe ontwikkelingen en verrassende uitdagingen. Altijd op de hoogte blijven? Volg hier onze nieuwsberichten, interviews en blogs.

Gerry van Esch

Ruim een jaar geleden heeft Gerry via Coulant een nieuwe baan in de logistiek gevonden. Samen blikken we terug op zijn eerste jaar bij Dynalogic.

Shared Warehousing; een motor van innovatie

Coulant sprak met Nanne Schriek van Evofedenex over Compose en Shared Warehousing. Hoe is dit idee ontstaan en welke voordelen kan dit bieden voor jouw organisatie?

Henry Zomer – Parts Express

“Ik vond het goed dat Coulant hier op locatie is geweest en diep is ingegaan op het type bedrijf dat wij zijn. De jongen die we nu gevonden hebben past echt binnen ons bedrijf, dat heeft Coulant goed gedaan.”

Coronavirus | Welke maatregelen neemt Coulant?

Gelukkig zien we de afgelopen weken de cijfers rondom het Corona Virus (COVID-19) steeds verder terug lopen en worden de maatregelen vanuit de overheid steeds verder versoepeld. Ook voor Coulant biedt dit ruimte om langzaam aan terug te keren richting het ‘normale leven’, uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Momenteel werken de medewerkers van …

Coronavirus | Welke maatregelen neemt Coulant? Lees verder »

WhatsApp ons