Onze aanpak

Wij doen er alles aan om jouw ideale baan te vinden. Het start al bij de matching. Samen verkennen we uitgebreid jouw kennis en vaardigheden, motivatie, potentie en drijfveren. Hiervoor maken wij gebruik van professionele tools zoals Human Profiling, PPA (Persoonlijke Profiel Analyse), psychologische tests, functiegerelateerde kennis- en vaardigheden tests e.d.

Uniek onboardingprogramma

Ben je aangenomen? Dan maken we een uitgebreid Onboarding Rapport dat we voorafgaand aan de eerste werkdag bespreken met jou en je direct leidinggevende. Dit rapport geeft je praktische inzichten in je leer- en werkgewoontes van de nieuwe aanwinst. Een eye-opener, niet alleen voor jou, maar ook voor je direct leidinggevende! Het rapport biedt handvatten die het inwerken versnellen, het afbreukrisico verkleinen en zorgen voor een vliegende start in de cruciale eerste maanden van een nieuwe baan.

Vanaf dag één kun je rekenen op onze ondersteuning. Zo heb je een persoonlijke consultant die samen met jou optrekt om van jouw carrière een succes te maken. Samen voeren jullie structureel follow-up gesprekken met jou en jouw direct leidinggevende om te zorgen dat jij lekker op je plek zit en optimaal tot je recht komt.

Je kunt op ons rekenen. Of het nu gaat om een vlot inwerktraject, coaching in je werk, loopbaanadvies, een individuele training of gewoon een goed gesprek: Coulant staat garant voor begeleiding op maat. Want wie zich thuis voelt en plezier heeft in zijn werk, is gelukkiger en presteert beter.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag leren we jou beter kennen om de mogelijkheden te verkennen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bel ons direct (088-5000 700) of laat hier je gegevens achter. Tot snel!

Snel contact? Chat met ons.