Alles voor jouw carrière

Zoek jij een uitdagende baan op hbo- of wo-niveau in de logistiek? Coulant brengt vaart je carrière! Met ruim 25 jaar ervaring in Werving, Selectie & Detachering kennen wij de markt als geen ander. Een bevlogen familiebedrijf, met een rijk netwerk van interessante opdrachtgevers, mooie vacatures en kandidaten om trots op te zijn.


Alles bij Coulant draait om aandacht. Aandacht voor ons vak en aandacht voor jou. Voor wie je bent, waar je goed in bent en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En als we echt álles van je weten? Dan vinden we jouw perfecte baan. Werk waar jij gelukkig van wordt. Beter toch?

Werving & Selectie van logistiek talent

Langdurige relaties met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers; daar draait het om bij Coulant. De juiste persoon met de juiste plek matchen is een kunst.

De kunst van weten wat belangrijk is, goed luisteren, vooruitkijken, kansen spotten en tegelijkertijd het lef hebben om ‘nee’ te zeggen. Eerlijk en transparant. En dat werpt zijn vruchten af. Wij bemiddelen alleen als we er volledig van overtuigd zijn dat er sprake is van de juiste match. Want wie werkt met plezier, is loyaler en presteert beter.

Uitdagende projecten als logistiek engineer

Hou je van afwisseling? Een dynamische baan waarin je echt impact kunt maken? Maar wil je tegelijkertijd de zekerheid van een vaste baan? Dan is logistiek engineer worden bij Coulant echt iets voor jou. Als logistiek engineer kom je bij ons in dienst. Vervolgens ga je bij onze klanten aan de slag in uitdagende projecten. Stuk voor stuk projecten waarin jij helemaal je ei kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan het stroomlijnen van de supply chain, het optimaliseren van transport- en warehousing, projectplanning of het automatiseren van een  logistieke omgeving.

Wij bieden een omgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Coulant heeft mooie projecten bij interessante klanten, waarbij je volwaardig deel uitmaakt van het team. Daarnaast vorm je samen met je collega’s bij Coulant een hecht team van gepassioneerde vakgenoten. Een team dat plezier heeft, kennis deelt, van elkaar leert en een klankbord is bij ingewikkelde vraagstukken.

Onze aanpak

Wie kennismaakt met Coulant voelt het direct; wij werken met aandacht. Dat merk je in je persoonlijke interview, tijdens de selectie, bij de bemiddeling naar je werkgever en zeker zo goed in de periode daarna. Alles voor de perfecte match. En om dat te bereiken hebben we veel in huis.

Stefan Putters

“Aernout twijfelde of de functie wel bij mij paste. Maar hij had gelijk. Mijn belang voorop stellen en in alles meedenken, dat kenmerkt Coulant.”
Lees meer

Francois Terlaak

“Na 15 jaar besloot ik het over een andere boeg te gooien. Eenmaal bij Coulant, ging het snel. “Ik geniet weer volop: op het werk,…
Lees meer

Gerry van Esch

Ruim een jaar geleden heeft Gerry via Coulant een nieuwe baan in de logistiek gevonden. Samen blikken we terug op zijn eerste jaar bij Dynalogic.
Lees meer

Mirelle Bijlhout

“Werken via Coulant voelt als een warm bad. Het voelt alsof ik de enige ben die ze bemiddelen en zoiets zei mijn werkgever ook al.”
Lees meer

Lonneke Wilbrink

“Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Dankzij Coulant heb ik nu een geweldige baan bij een werkgever die precies bij mij past.”
Lees meer

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben jij klaar voor je volgende stap? Wij nemen graag de tijd om te onderzoeken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en waar je écht enthousiast van wordt. In een persoonlijk gesprek en met professionele tools. 

Meer weten? Bel ons direct (088-5000 700) of laat hier je gegevens achter. Tot snel!

WhatsApp ons