Inzet Interim Professional

De logistieke sector is dynamisch. De professional die je zoekt, is vaak nodig voor een overbruggingsperiode of voor het uitvoeren van specifieke projecten waar specialistische kennis voor nodig is. Een specialist die de competenties van je team aanvult, zodat het hele team beter zal presteren en met daadkracht stappen gezet worden. Een vakman/vrouw die vloeiend past in de bedrijfscultuur en rust brengt. Door inhoudelijke kennis snel doorgrondt wat echt nodig is. En daar samen met het team mee aan de slag gaat.

Inzet Interim Professional

Je kiest voor een interim professional wanneer er bepaalde kennis nodig is, maar dit niet in huis is voor een complex project of ter overbrugging van bijvoorbeeld een zwangerschap of sabbatical.

Bij Coulant hebben we een sterk netwerk van Interim Professionals. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en je binnen een week aan tafel zit met de juiste kandidaat. Gegarandeerd.

Wat doen wij specifiek om jou te helpen?

Snelheid

Interim professional

Binnen een week aan tafel zitten met de juiste kandidaat zodat hij of zij zo snel mogelijk kan starten. Door kort maar intensief overleg met jou als opdrachtgever kunnen we in korte tijd ook de beste kwaliteit leveren en een passende kandidaat aan jouw organisatie koppelen.

Deadlines behalen

Deadlines van projecten halen

Door de inzet van (interim) professional snel door met belangrijke projecten, zodat deadlines gehaald worden. We zoeken de kandidaat die qua cultuur bij je bedrijf past en qua competenties die van het team goed aanvult, waardoor je belangrijke project snel weer op rolletjes loopt.

In huis halen van specifieke kennis

Vooruitstrevende processen en kwaliteit te waarborgen

Een WMS implementatie of de transitie naar mechanisatie maken, de cultuur binnen je logistieke team veranderen. Oftewel: je hebt een logistieke uitdaging waar het huidige team hulp bij nodig heeft. Wij helpen je snel verder.

Recent gevulde functies

Al 30 jaar mogen wij werkgevers bijstaan met het vinden van de perfecte logistieke interim professional. Dit willen we graag ook voor jouw organisatie doen. Recent hebben we dit gedaan voor de volgende functies. Mocht uw openstaande functie hier niet tussen staan, neem dan contact op met ons en we kijken samen of onze expertise je gegarandeerd kan helpen om binnen een week de juiste kandidaat aan tafel te krijgen.

Interim warehouse manager 

Interim supply planner 

Interim site manager

Logistiek engineer

Operations manager 

Supply chain analyst

Manager logistiek en techniek 

Demand planner

Bedrijven die je voor zijn gegaan

Veel bedrijven zijn je al voorgegaan. Zo kan je hier de verhalen lezen van onder andere DistriParty, Zeeman, Promen, Five 4 U, CB Fasion en Parts Express. Zij zijn al gekoppeld met passende logistieke professionals. Bovendien wordt Coulant ook steeds meer gevraagd om voor nieuwe tijdelijke projecten weer de juiste match te maken. Neem contact op met Roel en maak Coulant onderdeel van je succesformule!

Neem contact met ons op

Voornaam
Achternaam
E-mail
Type specialismeBericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Je kan mij bereiken door te bellen met 06-54350180, of een whatsapp te sturen. Iedere dag tussen 08.00 en 20.00 sta ik voor je klaar. Maar het kan zijn dat ik even een rondje hardlopen ben. Dat doe ik graag, dat houdt me in balans. Buiten zijn en sporten geeft mij de energie om weer uren vol energie de juiste oplossing voor je te vinden. Gegarandeerd. 

Roel Verheijen

Plan een afspraak in met Roel van Coulant
Snel contact? Chat met ons.